Vi tilpasser og producere…

Løsninger til Håndværkerer

Vi fremstiller speciel løsninger og tilpasser dagligt emner for kunder på vores eget værksted.  Ligeledes står vi gerne klar med rådgivning og sparring for at du sikre din kunde det helt rigtige produkt. Der er selvfølgelig også mulighed for at få en 3D tegning til fremstilling for dine kunder.

Se vores referencer herunder

Referencer

Rammer  –  Hjørneskinner   –  Beslag  – Hegn & Porte  – Lyskassette riste   –   sokkel & Rende riste – Trapper

DESIGN din løsning

Vi hos klemco modtager gerne din ide tegnet på bagsiden af en mælkekarton, da vi har egen tegnestue konverter vi gerne din skitse til en fotorealistisk løsning eller som målfast tegning til godkendelse.Er du arkitekt eller ansvarlig for designet på løsningen har du også mulighed for at sende din fil i 3D eller 2 D og herefter konverter vi og evt. tilpasser som efter ønske.

Lad klemco være din sparrings partner på det næste projekt.

PROJEKTERING

Klemco service designer alle typer nøglefærdige løsninger til de professionelle. Vi leverer og montere gerne vores løsninger,  apparater mm  og hjælper gerne med at udvikle arbejdsprocesserne for vores kunder. Vi har kendskab til den seneste tekniske udvikling og de nyeste produktionsmetoder.

Produkter

Se vores produktsortiment her

Service

Bestil service direkte her

Special opgave

fandt du ikke det du søgte ?

Lorem ipsum dolor sit amet

Skal vi lave en aftale?

2 + 2 = ?

Aenean vulputate eleifend tellus.

Her finder du os

KLEMCO SERVICE APS

Ellekær 14
​2730 Herlev

​​Telefon: 44 44 01 47
Mail: klemco@klemco.dk
​CVR: 27241247

Siden 1989…

Erfaring og faglig stolthed

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed har siden 1989 fundet de rigtige løsninger uden kompris til vores kunder.

Klemco service blev dannet i 1989 og har siden 2003 været ledet af Martin Riemann.

Firmaet beskæftiger i dag 11 medarbejder, fordelt på smede og kørende tekniker, som dagligt inden for storkøkkenet over hele sjælland.

Lidt om Klemco

God service og høj kvalitet

Vi løser en lang række forskellige opgaver inden for fremstilling, service, projektering af storkøkkener.

Vi satser på kvalitet hele vejen og virksomhedens omdrejningspunkt er kvalitets løsninger uden kompromisser. Vi har erfaringen indenfor branchen siden 1989 og dermed erfaret en del, dog sørger vi altid for at efteruddanne vores medarbejder inden for det nyeste udstyr og arbejdsmetoder.

Klemco Forum

Her kan du i vores forum se vedligeholdes videoer på maskiner som du kender fra dit storkøkken, samt du og vi kan dele nyttige informationer om maskiner og erfaringer.

Custom Styles

{"version": 2, "isGlobalStylesUserThemeJSON": true }
{{unknown}}