Vi tilpasser og producere…

STORKØKKEN LØSNINGER

Vi tilpasser og producere dagligt til storkøkken branchen, og er bekendt med de regler og udfordringer som vores kunder arbejder under. Vi elsker en god udfordring og har vi ikke lignede vi kan fremvise vores kunder, tildanner vi tegninger som visuelt præsentere de mere kompliceret opgaver eller ved større komplette indretninger.

DESIGN selv din indretning

Er du kunde hos klemco har du mulighed for at logge ind på vores portal og her åbne et tegne program med mulighed for at indrette et helt køkken efter dit ønske ligesom du kender det fra køkken leverandørene til dit køkken der hjemme. Er du arkitekt eller ansvarlig for indretning på køkkener har du også mulighed for at downloade 3D eller 2 D symboler som du kan uploade direkte ind i din projekt tegning… Nemmere bliver det ikke. rfr møbelgenerator

PROJEKTERING

Klemco service designer alle typer nøglefærdige køkkenløsninger til det professionelle køkken. Vi leverer og montere alt inventar og alle tilknyttede apparater og hjælper gerne med at udvikle arbejdsprocesserne for vores kunder. Vi har kendskab til den seneste tekniske udvikling og de nyeste produktionsmetoder.

Produkter

Se vores produktsortiment her

Service

Bestil service direkte her

Special opgave

fandt du ikke det du søgte ?

Skal vi foretag en aftale?

2 + 0 = ?

Her finder du os

KLEMCO SERVICE APS

Ellekær 14
​2730 Herlev

​​Telefon: 44 44 01 47
Mail: klemco@klemco.dk
​CVR: 27241247

Siden 1989…

Erfaring og faglig stolthed

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed har siden 1989 fundet de rigtige løsninger uden kompris til vores kunder.

Klemco service blev dannet i 1989 og har siden 2003 været ledet af Martin Riemann.

Firmaet beskæftiger i dag 11 medarbejder, fordelt på smede og kørende tekniker, som dagligt inden for storkøkkenet over hele sjælland.

Lidt om Klemco

God service og høj kvalitet

Vi løser en lang række forskellige opgaver inden for fremstilling, service, projektering af storkøkkener.

Vi satser på kvalitet hele vejen og virksomhedens omdrejningspunkt er kvalitets løsninger uden kompromisser. Vi har erfaringen indenfor branchen siden 1989 og dermed erfaret en del, dog sørger vi altid for at efteruddanne vores medarbejder inden for det nyeste udstyr og arbejdsmetoder.

Klemco Forum

Her kan du i vores forum se vedligeholdes videoer på maskiner som du kender fra dit storkøkken, samt du og vi kan dele nyttige informationer om maskiner og erfaringer.

Custom Styles

{"version": 2, "isGlobalStylesUserThemeJSON": true }
{{unknown}}