Brygsøjle Animo Combi-line CB 10 NG


VARENUMMER:
1494170762


VÆGT :

15 kg


MÅL:

235 × 489 × 799 mm


EL:

400 V, 10 A, 6,2 kW, 3NPE, 50 Hz


Vand:

KV: 19


Kapacitet:

60 liter/time

Brygsøjle ideel til den større produktion af filterkaffe

Metos CB 10 NG er en brugervenlig, hurtig og pålidelig vægmonteret brygsøjle. Den færdige drik opbevares i en beholder på en vogn med en volumen på ti liter.
Ved at kombinere bryggeenheden med en elektrisk opvarmet eller isoleret beholder, og en vogn, opretter du et kaffeserveringssted, der perfekt imødekommer dine behov.

Mængden af ​​brygning kan vælges som liter- eller kopvolume fra enhedens brugervenlige touchskærm. Apparatets skærm indeholder instruktioner om brug og kaffepulver dosering.
Enheden har en timer, der kan bruges til at indstille enheden til at starte på et bestemt tidspunkt. Kapacitet er ca. 60 liter kaffe i timen (ca. 480 kopper).
Enheden starter ikke, hvis beholderen ikke er på plads, og bryggereakslen ikke er i den rigtige position oven på beholderen. Du kan følge brygningsprocessen på skærmen.
Skærmen kan også vise forbruget af kaffe / kaffepulver i alt eller pr. dag. Når kaffen er klar, meddeles det på skærmen såvel som med et hørbart signal.

Enheden fungerer efter gennemstrømningsprincippet, på denne måde bruger enheden kun koldt og iltrigt vand i brygningen og holder vandet ved den rigtige temperatur gennem hele brygningen.
Afkalkningsbehovsdetektoren indstilles i henhold til vandets hårdhed. Den fortæller, hvornår det er tid til at afkalke enheden. Bryggeriets krop er lavet i rustfrit stål, forsiden i ​​aluminium.

– bryggekapacitet ca. 60 l / t (ca. 480 kopper / t)
– bryggemængde vælges i liter- eller kopvolumen
– afkalkningsdetektor
– filterarm grænsedetektor
– beholderdetektor
– touchskærm
– vægmodel

EKSTRA TILBEHØR (bestilles separat):
– 10 l elektrisk opvarmet kaffebeholder med tætningslåg
– 10 l isoleret kaffebeholder med tætningslåg
– filterholder til 10 L beholdere
– blanderør til 10 L beholdere
– tefilter til 10 liter beholdere
– påfyldningsrør til 10 L beholdere
– vaskebørste til glasrøret
– klistermærker: kaffe, te, varmt vand
– filterpapir 152/457 (500 stk.)