Carpigiani metos ismaskine – FREEZE AND GO


VARENUMMER:
1494117200


VÆGT :

36 kg


MÅL:

310 × 540/620 × 550 mm


EL:

230 V, 0,5 kW, 1NPE, 50 Hz


Kapacitet:

5 kg pr time

Løsningen for dem med begrænset plads, der ønsker at tilbyde en improviseret gelato. Lille, lydløs og hurtig. På få minutter er gelatoen klar til at blive serveret.

Restauranter og gelato: to symboler på ekspertise, der godt repræsenterer Italien i hele verden. Tidligere har det været svært at finde disse udtryk for smag og kreativitet sammen i samme lokalitet. Carpigiani har nu gjort det muligt at slutte sig til de to takket være Freeze&Go.

Denne maskine producerer autentisk, frisk håndværksgelato på kun 5 minutter, klar til at blive serveret. Nu kan restauranter tilføje smagen og kreativiteten af ​​gelato til deres menu, til stor tilfredshed for deres kunder.

Freeze&Go er en kompakt bordfryser. Den vejer mindre end 40 kg og koncentrerer al Carpigianis teknologi til et fodaftryk på 29 cm B x 55 cm D x 54 cm H. Maskinen fylder meget lidt i køkkenet, men garanterer den samme høje ydeevne som en avanceret batchfryser med hensyn til kvalitet og scoopability af den færdige gelato. Det er den perfekte maskine til krævende kokke, der ønsker at overraske deres kunder.

Hvordan virker Freeze&Go? Hæld blot den nedkølede blanding i koppen, tryk på startknappen, og 5 minutter senere vil maskinen signalere, at gelatoen er klar til servering!

Maskinen er lige så nem at vedligeholde, som den er at bruge. Rengørings- og vedligeholdelsesoperationerne er enkle og hurtige – færdig med en batch, efter kun et par sekunder kan du starte en ny. Derfor er Freeze&Go en sand mulighed for restauratører, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, især når det kommer til de afsluttende kurser. Gelato er faktisk det sødeste minde.

Freeze&Go er det ideelle middel til at tilføje både kreativitet og klasse til menuen. Alt for ofte betragtes gelato kun som en dessert og tilbydes som sådan eller højst sammen med frugt. I virkeligheden er gelato en komplet, rig mad, der kan tilføje pift til ethvert kursus.

Artisan gelato er den seneste fantastiske mulighed for kokke over hele verden. Nu er det muligt at tilberede forskellige smagsvarianter i løbet af et par minutter, tilpasse opskrifter til øjeblikkets krav, udvikle en menu, der er unik og uforglemmelig dag efter dag. Alt sammen takket være Freeze&Go.

  • Én aftagelig cylinder til frysning, opbevaring og servering af gelato. Praktisk og nem at rengøre.
  • Den fortæller dig, når den er færdig med at fryse, og holder så gelatoen i den rigtige konsistens.
  • Valgfri ekstra cylindre letter produktionen.
  • Kompakte dimensioner, bare sæt den i, og den er klar til brug.
  • Den stopper med det samme, hvis beskyttelseslåget åbnes under frysning.
  • forebyggelse af ulykker takket være afrundede hjørner.
  • Nem at rengøre. Cylinderbeskyttelseslåget lukker hver gang cylinderen tages ud af maskinen, hvilket gør det lettere at vaske.