METOS OPVASKEMASKINE WD-7 AUTOSTART MED KONDENSOR


VARENUMMER:
1494246157


VÆGT :

146 kg


MÅL:

660/755 × 657/720 × 1540/2080 mm


EL:

400 V, 25 A, 13,1 kW, 3NPE, 50 Hz, 61 dB


Vand:
KV: 1/2″ Drain: ø 50 mm


Kapacitet:

47 bakker/timen

En uundværlig hjælp til professionelle køkkener

Godt arbejdsmiljø, fremragende hygiejniske standarder og optimal
vaskeresultater gør Metos WD-7 Autostart m. kondensator opvaskemaskinen til en af ​​de bedste typer af emhætte opvaskemaskiner tilgængelige på markedet.

Metos WD-7 Autostart m. kondensator er udstyret med en dampkondensator som
forbedrer rummets luftkvalitet betydeligt og sparer også energi. Dampkondensatoren kondenserer den damp, der produceres under den sidste skyllecyklus. Kondensatoren er med til at udnytte varmen til at varme det vand der kommer ind i opvaskemaskinen op. På denne måde udstødes kølig luft som er med til at forbedre rummets luftkvalitet.

Autostart er den eneste opvaskemaskinemodel på markedet med et fuldautomatisk emhætteløfte- og sænkesystem. Emhætten er sænket og opvaskemaskinen starter automatisk, når en kurv skubbes i. Emhætten løftes automatisk ved afslutningen af ​​vaskecyklussen. Emhættens unikke struktur forhindrer damp i at stige mod ansigtet
af brugeren, når emhætten åbnes.

Den nederste vaskestråles tryk kan justeres, så den passer til vask af
gryder og pander, som sammen med de tre opvaskeprogrammer øger fleksibiliteten og gør maskinen velegnet til diverse opvaskebehov. Højden (505 mm) og bredden (605 mm) indvendigt i emhætten muliggør vask af tallerkener, glas og bestik samt bakker, store skåle, GN fade og 600×400 transportkasser.

Vaske- og skylletiderne samt skyllevandets temperatur kan justeres efter behov, hvilket muliggør oprettelse af er personligt opvaskeprogram til f.eks. pander. Alarmer ved for lav vandtemperatur og en utilstrækkelig mængde skyllevand. Hvis vandtemperaturen falder til under 85°C, fortsætter vaskecyklussen indtil den nødvendige skyllevandstemperatur er nået. Opvaskemaskinen kontrollerer tilgængeligheden af ​​tilstrækkelig skyllevandskapacitet til
sidste skyllecyklus, og der lyder en alarm, hvis der ikke er nok skyllevand. Vaskevand fjernes fra vaskearmene inden skylning for at beskytte rent service mod det dryppende vaskevand. Den unikke emhættestruktur forhindrer damp i at stige op mod brugeren, når emhætten åbnes.

Det valgte program, temperatur og den resterende vasketid vises på kontrolpanelet. Derudover vises antallet af daglige kurve fyldt og vasket i maskinen på kontrolpanelet. Denne
opvaskemaskine er nem at holde ren ved hjælp af et automatisk rengøringsprogram. Standby-funktionen gør det muligt at vedligeholde bassinets temperatur under længere pauser mellem vaskecyklusser.

– automatisk løft og sænkning af emhætten
– dampkondensator (til koldtvandshanetilsluttede opvaskemaskiner)
– tre vaskecyklusser: 1,2, 1,7 og 3,2 minutter
– fri højde på vaskepladsen er 505 mm
– automatisk rengøringsprogram
– diagnostik
– stand-by funktion
– frigør vaskearme
– pumpeeffekt 1,1 kW
– kedel 9 kW
– elektronisk styring
– lyd- og varmeisolering
– kummevolumen 52 l
– kurv størrelse 500×500 mm

LEVERING INKLUDERER:
– skylledoseringsenhed
– kurv til tallerkener
– kurv til kopper
– bestikkurv

TILBEHØR (bestilles separat)
– doseringsanordning til flydende vaskemiddel
– HACCP (WEB-værktøj)
– damphætte er monteret bag på opvaskemaskinen, hvilket forhindrer
damp kommer ind i rummet
og leder den til ventilationskanalen.
– udstyret med højtrykspumpe
– udstyret med lænsepumpe
– automatisk styring til ventilationsblæser