Vi fremstiller og omforandre til …

Pharma industrien

Vi tilpasser og producere dagligt til pharmaindustrien, og er bekendt med de regler og udfordringer som vores kunder arbejder under. Vi elsker en god udfordring og har vi ikke lignede vi kan fremvise vores kunder, tildanner vi tegninger som visuelt præsentere de mere kompliceret opgaver eller ved større komplette indretninger. Vores ordre medfølger selvfølgelig nødvendige certifikater.

Special fremstilling

Klemco service har specialiseret sig  i udvikling og fremstilling indenfor løsninger i rustfri stål.

Vi fremstiller løsninger i mange forskellige udforminger på vores eget værksted i Herlev.

Endvidere monteres fremstillet emner på vores kunders adresse.

Har du mål og tegning på din løsning som du ønsker fremstillet, så modtager vi alle fil typer og fremstiller gerne udfra dine tegninger.

Skulle du have behov for en opmåling og dermed sikkerhed for at udformning og dimensionen passer står vi gerne for dette.

Ligeledes råder vi over egen tegnestue som gerne tildanner en 2d eller 3D tegning af din ønsket løsning.

Vi benytter selvfølgelig et omfattende kvalitetssikrings system hvor alt dokumentation i fremstilling og monteringsfaser lagres og fremsendes ved ordre afslutning.

Simplere bliver det ikke.

PROJEKTERING

Klemco service designer alle typer nøglefærdige løsninger. Vi leverer og montere alt inventar og alle tilknyttede apparater og hjælper gerne med at udvikle arbejdsprocesserne for vores kunder. Vi har kendskab til den seneste tekniske udvikling og de nyeste produktionsmetoder.

Siden 1989…

Erfaring og faglig stolthed

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed har siden 1989 fundet de rigtige løsninger uden kompris til vores kunder.

Klemco service blev dannet i 1989 og har siden 2003 været ledet af Martin Riemann.

Firmaet beskæftiger i dag 11 medarbejder, fordelt på smede og kørende tekniker, over  hele sjælland.

Lidt om Klemco

God service og høj kvalitet

Vi løser en lang række forskellige opgaver inden for fremstilling, service, projektering af inventar og special maskiner til Pharmaindustrien.

Vi satser på kvalitet hele vejen og virksomhedens omdrejningspunkt er kvalitets løsninger uden kompromisser. Vi har erfaringen indenfor branchen siden 1989 og dermed erfaret en del, dog sørger vi altid for at efteruddanne vores medarbejder inden for det nyeste udstyr og arbejdsmetoder.

Produkter

Se vores produktsortiment her

Service

Bestil service direkte her

Special opgave

fandt du ikke det du søgte ?

Skal vi foretage en aftale?

0 + 3 = ?

Her finder du os

KLEMCO SERVICE APS

Ellekær 14
​2730 Herlev

​​Telefon: 44 44 01 47
Mail: klemco@klemco.dk
​CVR: 27241247